AL PATRULEA DECES – Oficialii statului comunică azi, că-n urmă cu 5 zile a mai murit un mureșean confirmat ca fiind infectat cu coronavirus

0
312

DECES. Grupul de Comunicare Strategică a comunicat oficial astăzi, 6 aprilie 2020, decesul celei de-a patra persoane din județul Mureș care a fost confirmată ca fiind infectată cu coronavirus.

 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 ani, internat în 30 martie la Clinica de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean Mureș, testat și confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus în 31 martie. A fost transferat la secția ATI în 1 aprilie, dată la care a și decedat. Bărbatul avea comorbidități (insuficiență renală cronică și hipertensiune arterială).

 

Grupul de Comunicare Strategică a precizat că pacientul a făcut hemodializă și că era contact cu alt caz confirmat cu COVID-19 din același centru de dializă.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ