ALEGERI LOCALE – Gabriel Toncean (PNL): „Împreună avem șansa să schimbăm în bine viitorul Reghinului. Meritați tot ce e mai bun!”

ADVERTORIAL ELECTORAL. Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Reghin, Sebastian Gabriel Toncean, a subliniat, acum, la finalul unei campanii electorale intense, pe alocuri chiar tensionate, că este hotărât să transforme municipiul într-un oraş model pentru judeţul Mureş.

 

Toncean a menționat că are încredere deplină în cetățenii orașului și în echipa sa de consilieri locali, împreună cu care a conceput un program de guvernare locală extrem de riguros, care vizează creșterea calității sistemelor de sănătate și educație din oraș, a siguranței cetățenilor, a dezvoltării economice a municipiului Reghin.

 

“Acest Program de Guvernare Locală a fost asumat de întreaga echipă de profesionişti pe care am format-o. Ne-am propus să muncim pentru oameni, pentru a demonstra că se poate face administraţie în folosul cetăţeanului şi că Reghin poate deveni o comunitate înfloritoare. În acest drum spre dezvoltare și spre o viață mai bună, pe care pornim împreună din 27 septembrie 2020, îi vom implica activ pe toți cei care vor dori să o facă și îi vom consulta pe toți reghinenii interesați de rezolvarea problemelor comunităţii.

 

Consider că nu poți face politică sau administrație dacă nu iubești să te afli în mijlocul oamenilor. Păstrez speranța că nu v-ați pierdut încrederea și că în 27 septembrie veți veni la secțiile de vot, pentru că împreună avem șansa să schimbăm în bine viitorul comunității noastre. Indiferent de decizia pe care o veți lua duminică, vă mulțumesc pentru căldura cu care ne-ați primit pe noi, cei de la PNL Reghin, în mijlocul vostru. Meritați tot ce e mai bun! – Sebastian Gabriel TONCEAN, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Reghin

Avem multe proiecte care vizează modernizarea oraşului, e nevoie de un efort susținut pentru a le duce la bun sfârșit. Însă orice proiect important se va implementa în acest oraș, se va face doar cu consultarea cetățenilor. E timpul să ieșim din sfera de confort al deciziilor luate exclusiv din birou. Noi toți, reghinenii, formăm o comunitate, iar atunci când ceva ne privește pe toți, toți trebuie să și decidem ce este mai bine pentru orașul nostru”, a declarat candidatul PNL pentru Primăria Reghin.

 

Toncean a mai subliniat că le-a promis cetățenilor, pe lângă munca pe care o va face alături de oamenii din Primărie, de echipa de consilieri și de consilierii municipali, 100% transparență și corectitudine.

 

Vali STOICA

 

* Acest material a fost comandat de Partidul Național Liberal -Filiala Mureș și realizat de 2MNews-Maramureș SRL. Cod unic de identificare: 21200012

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare