Marius Pașcan

ALEGERI LOCALE – Marius Pașcan (PMP), despre sondajul-fake favorabil lui Maior: Unii vă iau de proști încercând să vă manipuleze grosolan

SONDAJ FALS. În cutiile poștale ale târgumureșenilor a fost „plantat”, printr-un bilețel neasumat oficial de cineva, un sondaj de opinie fictiv, chipurile realizat de Institutul de Cercetare și Sondare a Opiniei Publice București – ICSOP, la comanda Asociației „Adat & Marketing HALOZAT” Cluj Napoca (foto mic dreapta, click pe poză pentru a mări imaginea). Puteți verifica printr-o simplă căutare pe Google, niciuna dintre cele două instituții menționate NU EXISTĂ în realitate.

 

Vă traduc ce urmărește acest sondaj, prin evidențierea unei anumite ierarhii și a opțiunilor imaginare de vot în privința candidaților pentru funcția de primar la Târgu-Mureș, de fapt fără nicio legătură cu realitatea, nici cu legislația electorală.

 

Mesajul manipulator este acesta: Dragi români, candidatul susținut de UDMR este pe locul întâi în preferințele electoratului, iar la mică distanță de el se află Claudiu Sergiu Maior, adică singurul care ar putea să-l învingă pe Soós Zoltán, fiindcă restul candidaților nu au șanse, deci nu contează. Prin urmare, români mergeți la vot și votați-l pe Claudiu Maior, dacă nu vreți să câștige candidatul susținut de UDMR.

 

Cât de proști oare vă cred astfel de „strategi”, care stau hoțește pitiți pe după tufișuri, iar prin astfel de tertipuri golănești și interpuși caută să mistifice mincinos realitatea, așa cum au făcut și până acum conducând primăria? Ce ziceți?

 

Atenție și fiți precauți în legătură cu materialele pe care le veți găsi peste noapte în cutiile poștale, în această campanie și perioadă electorală. Unii candidați nu sunt capabili de o competiție cinstită, onestă, în câmp deschis și astfel înțeleg, de pe după „corcoduș” și cu informații false să vă determine să-i votați. Unii vă iau de proști încercând să vă manipuleze grosolan!

 

Marius PAȘCAN (PMP), candidat pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș

 

Acest material a fost comandat de Partidul Mișcarea Populară – filiala Mureș. Cod unic de identificare: 21200020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare