ALEGERI LOCALE – Marius Pașcan (PMP): E nevoie de un nou lider politic, onest, competent, eficient

0
213
Marius Pașcan

ADVERTORIAL ELECTORAL. Candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Târgu Mureş, Marius Paşcan, care este și președintele executiv al partidului, este convins că acum, la momentul schimbării, alegerea cetățenilor ar trebui să țină cont de ceea ce-și doresc să se înfăptuiască în următorii 4 ani în municipiul reședință de județ.

 

„Acum este nevoie de o altă viziune, de un nou lider politic care să combine onestitatea, competenţa, performanţa şi eficienţa, cu buna credinţă, care să-i unească pe oamenii corecţi şi cinstiţi, pe cei care vor face parte din consiliile local şi judeţean. Este nevoie de o nouă asumare pragmatică în privinţa infrastructurii, de un parteneriat cu zonele suburbane, de reanimarea Zonei Metropolitane, de un program pentru atragerea de investitori şi investiţii, de crearea a noi locuri de muncă.

 

Trebuie susţinute din răsputeri educaţia, învăţământul, şcoala, ca vectori de bază ai viitorului comunităţii, iar parteneriatul cu mediul universitar şi blazonul medical de prestigiu trebuie să redevină priorităţi fundamentale pentru toţi cei care vor compune administraţia publică locală la Târgu Mureş”, a precizat candidatul PMP la Primăria Târgu Mureș.

 

Oraşul nostru a fost condus haotic şi chiar oneros, în ultimii ani, de majoritatea compusă în Consiliul Local Târgu Mureş din UDMR şi PNL, pe alocuri PSD, iar în Consiliul Judeţean Mureş, de către majoritatea UDMR şi PSD. Nu au performat în nicio direcţie, poate doar la împărţitul necinstit al profiturilor pe baza afacerilor din bani publici. E momentul unui nou început, unul care să redea oamenilor acestui județ o viață mai bună!

Marius Pașcan consideră că unitatea cetățenilor conduce spre reușită, respectiv prosperitatea orașului și judeţului. PMP Mureș consideră că Marius Pașcan este cea mai bună alegere pentru conducerea administrației municipiului Târgu Mureș, fiind recomandat de o experiență de 12 ani în administraţia publică, de calitățile sale morale și profesionale, de faptul că este un lider politic recunoscut la nivel naţional și de faptul că Proiectul Pașcan pentru dezvoltarea orașului, pe care dorește să-l implementeze cu ajutorul echipei sale de consilieri locali, este cel mai minuțios și profesionist, oferind nu doar soluții, ci și surse de finanțare.

 

 

* Acest material a fost comandat de Partidul Mișcarea Populară – filiala Mureș. Cod unic de identificare: 21200020

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ