ALEGERI LOCALE – Márk Endre (UDMR) este noul primar al municipiului Reghin

0
7423

REGHIN. Fostul viceprimar Márk Endre (UDMR) a devenit noul primar al municipiului Reghin, după ce primarul în funcție, Maria Precup (PSD) a fost împiedicată să candideze, după o decizie a instanței de judecată bazată pe o interdicție în acest sens.

 

Din cei 7 candidați la funcția de primar al municipiului Reghin, cele mai multe voturi le-au adunat Márk Endre (UDMR) și Sebastian Gabriel Toncean (PNL), diferența dintre cei doi fiind însă semnificativă, de peste 1.500 de voturi.

 

Între cei doi candidați s-a dus, practic, bătălia electorală, din cei 14.476 de reghineni care și-au exprimat votul, 75% optând pentru unul din cei doi finaliști. Márk Endre a precizat, după primirea rezultatelor: “Mulțumim pentru încredere! Azi, Reghinul a învins. De mâine începem munca!”.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ