REZULTAT – Sighișoara, alt municipiu din județul Mureș în care se schimbă primarul: Ovidiu Mălăncrăvean, învins de tânărul Iulian Sîrbu (UIPS)

0
8083
Iulian Sîrbu, Ovidiu Mălăncrăvean

ALEGERI LOCALE – SIGHIȘOARA. Fostul consilier local Iulian Sîrbu a devenit noul primar al municipiului Sighișoara. Tânărul Sîrbu (41 de ani) a candidat din partea UPIS (Uniunea Independentă pentru Sighișoara), reușind să-l detroneze pe primarul pesedist Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean, într-un exercițiu electoral care a avut 8 competitori pentru cea mai înaltă funcție din administrația publică sighișoreană.

 

Mălăncrăvean era primar din 2016 și, spre deosebire de omologii săi din municipiile Târgu Mureș (Dorin Florea) și Reghin (Maria Precup), care au renunțat voluntar (în cazul lui Florea) sau au fost nevoiți să renunțe la funcție (în cazul lui Precup), a pierdut funcția în urma bătăliei electorale directe.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ