ALEGERI – PLUS Mureș a urcat pe scena politică județeană cu un președinte de 36 de ani, Mihai Adrian Ungur

0
593

POLITICĂ. Mihai Adrian Ungur (36 de ani, foto mic dreapta) a fost ales primul președinte al filialei județene PLUS Mureş, în conducerea filialei fiind aleși, în 24 august 2019, și Alexandru Mureșan (secretar general), Adina Lipovanu (trezorier), Ștefana Roman (fundraising) și Marius Roșca (comunicare) – din Biroului Județean PLUS Mureș mai fac parte și Claudiu Răzvan Crișan, Nicoleta Todoran, Andrei Cotruș și Mihail-Marcel Potcoavă.

 

Noul lider al PLUS Mureș susține că filiala județeană are „peste 200 de membri, oameni 
cu experienţă antreprenorială, administrativă, socială (...), organizaţi în 72 de filiale 
locale oficial constituite sau aflate în proces de validare” și că, din punct de vedere 
etnic, filiala este una mixtă, deschisă și către minorități, el însuși fiind “jumătate român, 
jumătate maghiar - mama mea este unguroaică”.

 

Ca mai toți liderii formațiunilor care apar pe scena politică, și Ungur a precizat că PLUS Mureș e constituit “din oamenii cinstiţi și decenţi”, care vor să demonstreze cetățenilor că „mobilizându-se împreună pot să construiască ceva frumos”.

 

Target-ul până la campania electorală locală? Filiale locale în fiecare UAT (fapt pentru care trebuie să creşterea notorietatea partidului în special în zona rurală), stabilirea unor candidaţi valoroşi pentru funcțiile de consilieri locali şi judeţeni, primari și preşedinte al Consiliului Judeţean. Bine, dacă deocamdată doar am consemnat pentru cei interesați, de acum să-i includem în monitorizare…

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ