FOTBAL – Avântul Reghin, al doilea meci egal din campionat, în deplasarea de la Cluj

LIGA A III-A. Avântul Reghin a obținut un punct din deplasarea la Cluj, singura echipă mureșeană prezentă în Liga a III-a încheind a doua etapă a campionatului cu un egal, după cel obținut în debut, acasă, cu AFC Odorheiu Secuiesc.

 

Și al doilea meci al reghinenilor s-a încheiat cu 1-1, ca și precedentul, Avântul conducând în meciul cu Sănătatea Cluj prin golul înscris de Adrian Murar în minutul 31, după o foarte bună pasă în adâncime a lui Chirilă (care s-a și accidentat la faza respectivă).

 

Intrați la vestiare în avantaj, reghinenii au fost egalați de clujeni în minutul 58 (gol înscris de Andrei Ceaca), acesta fiind și scorul consemnat la finalul partidei, deși clujenii au evoluat în ultimele 20 de minute cu un om în plus, după eliminarea lui Truță: Sănătatea Cluj-Napoca – Avântul Reghin 1-1 (0-1). Rezultat bun pentru reghineni, măcar în contextul în care Sănătatea se află pe locul 2 în serie și are în lot mai mulți jucători de la CFR Cluj și U.Cluj.

 

Antrenorul Răzvan Dan a început partida cu Sănătatea în următoarea formulă: Bucin – Truţă, Merdariu, Florin Pop, Crişan, Chirilă, Ad. Luca, P. Luca, Covaciu, Horvath, Murar.

 

În etapa a III-a, Avântul joacă acasă, în 7 septembrie, cu Unirea 1924 Alba Iulia, echipă care a învins în această etapă, acasă, cu 4-0, Unu Fotbal Club Gloria Bistrița. După două etape, Avântul Reghin se situează pe locul 10 (din 16 echipe) în clasamentul seriei a 5-a, cu 2 puncte și golaveraj 2-2. Seria este condusă de Luceafărul Oradea și Sticla Arieșu Turda, singurele echipe care au maximum de puncte (6) după două etape.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare