ALEGERI – Prim-ministrul Ludovic Orban: „Sunt convins că locuitorii din Reghin îl vor pe Gabriel Toncean la muncă, pentru oraș. Are ușile Guvernului deschise”

ADVERTORIAL ELECTORAL. Prim-ministrul Ludovic Orban, aflat la sfârșitul acestei săptămâni în vizită în județul Mureș, s-a întâlnit, vineri, 18 septembrie, la Reghin, cu simpatizanții și principalii candidați ai partidului pe care-l conduce, Partidului Naţional Liberal.

 

În semn de susținere pentru candidatul PNL la funcția de primar al muncipiului Reghin, Gabriel Toncean, Ludovic Orban le-a amintit celor prezenți că preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness este consilierul său personal pe probleme de sport și că are „o colaborare extrem de apropiată” cu acesta, subliniind că după ce Toncean va fi desemnat de reghineni ca primar al orașului, “va avea uşile deschise la Guvern pentru orice problemă”.

 

„Gabriel Toncean este un om care are succese, un om cunoscut. Sunt convins că locuitorii din aici îl vor pune la muncă pentru Reghin, nu pentru el! Gabriel Toncean este consilierul meu personal pe probleme de sport şi cred că acest lucru arată că avem o colaborare extrem de apropiată şi că, dacă va ieşi primar, va avea uşile deschise la Guvern pentru orice problemă”, a declarat Ludovic Orban la Reghin, oraș în care Gabriel Toncean candidează pentru cea mai înaltă funcție a administrației publice din municipiu.

 

Vali STOICA

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare