ALERTĂ – Metro a retras din vânzare pulpe de pui produse de firma poloneză Superdrob, vândute și în Târgu Mureș, infectate cu bacteria Salmonella

PRODUS INFECTAT. Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a anunțat că reţeaua de hipermarketuri Metro Cash & Carry Romania a retras de la comercializare pulpe de pui superioare cu spate, congelate, produse de firma poloneză Superdrob SA, pentru că s-a constatat că erau infectate cu bacteria Salmonella enteritidis. Produsele, care au data de expirare 23 octombrie 2022, au fost comercializate în mai multe magazine Metro din Târgu Mureş, Bucureşti, Constanţa, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Sibiu și Timişoara.

 

Metro Cash & Carry Romania SRL a anunțat cumpărătorii să nu consume produsul și să îl returneze în magazinele Metro până pe 4 februarie 2022, urmând să primească contravaloarea acestuia. Este a doua oară în ultimele 2 luni când Metro retrage de la comercializare din același motiv (infectarea cu bacteria Salmonella enteritidis) acest tip de produs al firmei poloneze Superdrob. Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (salmoneloza).

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare