ALES – Medicul Horațiu Suciu a devenit președintele Comisiei de Sănătate a PNL Târgu Mureș

0
470
Horațiu Suciu și Ervin Molnar, președinte PNL Târgu Mureș

FUNCȚIE. Biroul Politic al PNL Târgu Mureș l-a ales în unanimitate pe medicul Horațiu Suciu președinte al Comisiei de Sănătate a organizației municipale.

 

“Medicina din Târgu Mureș, prin profesioniștii săi, face ca orașul să aibă un brand, recunoscut la nivel național și european. Activitatea de cercetare și practică medicală de aici, mențin Târgu Mureșul în topul centrelor universitare din România. Din păcate, nu toate zonele vieții publice sunt atât de active, fapt care a determinat o scădere evidentă a ritmului de dezvoltare a Târgu Mureșului.

 

Sunt onorat de acest mandat și constat că suntem partidul din Târgu Mureș cu cei mai mulți medici, fapt care ne responsabilizează pentru a crea politicile de sănătate specifice și necesare acestui oraș universitar. Moțiunea “#reSTART Târgu Mureș” înseamnă nu doar curajul unui partid de a oferi cetățenilor o echipă profesionistă, ci și maturitatea prin care își asumă proiectul de schimbare a direcției unui oraș care are de recuperat decalaje majore în actul administrativ. Am încredere că echipa lui Ervin Molnar știe ce are de făcut și îmi declar toată susținerea față de proiectul lui Ervin, care poate conta pe mine, în calitate de coechipier”, a precizat cel cunoscut ca “doctorul de inimi”, acad. prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ