ALOCARE FINANCIARĂ – Sistemul de supraveghere video din municipiul Reghin va fi extins prin achiziția a încă 86 de camere video

0
580

ACHIZIȚIE. În bugetul pe anul 2021, municipalitatea din Reghin a decis alocarea sumei de 150.000 de lei pentru extinderea sistemului de supraveghere video din municipiu. În acest moment, dispecerat care monitorizează video este în cadrul Serviciului de Poliţie Locală Reghin și funcţionează cu 72 de camere video (64 camere video de supraveghere și 8 camere LPR – License Plate Recognition, cu recunoaștere/citire de numere de înmatriculare), instalate în punctele principale ale municipiului.

 

Din banii alocați în acest an se dorește achiziționarea a încă 86 de camere video, care ar urma să fie montate în cartiere, dar și în locurile de depozitare ilegală a deșeurilor menajere (amplasamentele vor fi decise de comisiile de ordine publică și de circulație din municipiu).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ