AMÂNARE – Partida din Liga națională de baschet feminin dintre BC Sirius Târgu Mureș și FCC Baschet Arad, reprogramată: 5 arădence au COVID

0
69

REPROGRAMARE. Meciul din etapa a 3-a a Ligii Naţionale de baschet feminin programat de FRB sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş, dintre BC Sirius Târgu Mureș și FCC Baschet UAV Arad (locul 3 în ediția precedentă de campionat), nu se va disputa „din motive de siguranță epidemiologică”, urmând să fie reprogramat la o dată care va fi convenită de comun acord de cele două cluburi.

 

Motivul reprogramării partidei constă în în faptul că la testarea antigen rapidă efectuată efectuată conform regulamentul în dimineața din preziua meciului, cinci persoane din cadrul clubului arădean au avut rezultate pozitive. S-a decis efectuarea de teste PCR, iar rezultele testelor antigen rapide au fost confirmate: toate cele cinci jucătoare sunt infectate cu COVID-19. DSP Arad a dispus o anchetă epidemiologică la echipa arădeană, aceasta având interdicție de a efectua deplasarea pentru jocul cu târgumureșencele.

 

* Foto: @baschetarad.ro

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ