ANALIZE – Liderul pe piața diagnosticelor de laborator din România și-a deschis primul centru de recoltare în județul Mureș

0
613

DIAGNOSTIC DE LABORATOR. Divizia de Servicii de Diagnostic a suedezilor de la Medicover, Synevo, a deschis în această lună primul centru de recoltare din Târgu Mureș, pe strada Molter Károly nr. 3, în apropierea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

 

Acesta este primul centru de recoltare deschis de Synevo în județul Mureș, firma fiind lider pe piața diagnosticelor de laborator din România (este prezentă în 35 de judeţe din ţară), cu o ofertă de peste 2.000 de tipuri de analize, unele foarte complexe şi avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator.

 

Pentru a saluta intrarea pe piața mureșeană, Synevo a anunțat un program de trei luni de oferte speciale, cu reduceri de până la 45% la prețul analizelor, program valabil până în 8 octombrie 2019.

 

Andrada VLAS

 

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ