ANCHETĂ – A dispărut un încărcător cu şase cartuşe din dotarea Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş

0
685

DISPARIȚIE. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a declanșat o anchetă după ce s-a raportat dispariția unui încărcător cu şase cartuşe din dotarea Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) Mureş. De asemenea, în cauză a fost înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu.

 

Conform IPJ Mureș, sesizarea că la SAS s-a constatat lipsa unui încărcător prevăzut cu șase cartuşe de calibru 9×18 mm a fost făcută marți, 24 septembrie. În urma verificărilor, s-a constatat că încărcătorul care lipsește este de la pistolul din dotarea unui luptător din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş (colocvial, aceștia sunt cunoscuți și sub denumirea “mascații”). Atât ancheta internă, cât și demersul dosarului penal sunt în desfășurare.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ