Angelina Jolie va ecraniza o dramă de răzbunare în cadrul unui proiect semnat cu Fremantle

CINEMAGIA. Vestea recentă că Angelina Jolie a încheiat un contract pe mai mulți ani cu Fremantle a stârnit interesul publicului, în special al fanilor ei. Starul de la Hollywood se pregătește să își facă debutul în regie pentru compania de producție, semnând un acord care va aduce creații captivante în lumea filmului și televiziunii. Fremantle, cunoscut pentru producțiile sale îndrăznețe și inovatoare, dar și pentru dramele de impact cum ar fi “American Gods” și “The New Pope”, îi oferă acum lui Jolie o platformă pentru a-și împărtăși viziunea artistică.

Conform The Hollywood Reporter, Angelina Jolie s-a angajat intr-un contract global de regie pe o perioadă de trei ani, cu primul proiect major fiind adaptarea cinematografică a romanului “Without Blood”. Această producție este programată să înceapă filmările în luna mai, iar Jolie însăși a realizat adaptarea scenariului după celebrul roman al lui Alessandro Barrico. “Without Blood” explorează o poveste încărcată de răzbunare, concentrându-se pe durerea procesului de vindecare de traumele cumplite ale războiului, în timp ce personajele se străduiesc să găsească o cale spre lumină.

Cu acest proiect, Jolie se va afla pentru a șasea oară în scaunul de regizor, prima sa experiență fiind documentarul “A Place In Time”. Una dintre cele mai notabile contribuții recente ale artistei a fost adaptarea cărții de memorii a lui Loung Ung, “First They Killed My Father”, pe care a numit-o “scrisoarea ei de dragoste către Cambodgia”. Implicarea sa ca ambasador al bunăvoinței pentru UNHCR, între 2001 și 2012, a transformat-o într-un avocat puternic pentru drepturile refugiaților. Această devotare față de cauzele umanitare a avut un impact vizibil asupra operei sale creative.

Cu sprijinul Fremantle, Jolie își propune să aducă în prim-plan poveștile semnificative și vocile diverselor culturi din întreaga lume. Publicul va aștepta cu nerăbdare să vadă proiectele de lungmetraj, documentarele și serialele originale cu accente internaționale în care Angelina Jolie va activa în calitate de producător, regizor și/sau actor. Acest acord semnat promite să aducă noi dimensiuni captivante în lumea cinematografiei și televiziunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare