Antibiotice Iași își propune să dubleze exporturile până în 2030

EXPORT. Antibiotice Iași, companie farmaceutică listată la Bursa de Valori București (BVB), are ca obiectiv dublarea exporturilor până în 2030. Această ambiție vine în urma unei creșteri semnificative a vânzărilor companiei în afara României, care s-au extins de nouă ori în ultimii 20 de ani.

Compania a devenit un jucător important pe piața farmaceutică internațională și a consolidat parteneriate cu companii de prestigiu din întreaga lume. În prezent, Antibiotice Iași exportă produse farmaceutice în mai multe țări din Uniunea Europeană și din afara Europei, și a obținut poziția de lider de piață în unele nișe. Un exemplu notabil este Marea Britanie, unde a câștigat mai multe licitații pe segmentul de antiinfecțioase și antifungice.

Compania are o prezență activă la evenimente de prestigiu din industria farmaceutică, inclusiv la CPhI Worldwide, cel mai important târg internațional al sectorului farmaceutic. Acest târg a reprezentat un motor crucial al dezvoltării afacerilor internaționale ale Antibiotice Iași.

În cadrul CPhI Worldwide, echipa Antibiotice a susținut peste 150 de întâlniri cu parteneri de afaceri din întreaga lume, în scopul identificării de noi oportunități de business și extinderii pe piața globală prin valorificarea capacităților de cercetare și infrastructurii de producție a companiei.

Această inițiativă reflectă ambiția Antibiotice Iași de a-și consolida poziția pe piața internațională și de a contribui la dezvoltarea industriei farmaceutice românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare