eMag anunță data pentru Black Friday 2023

EVENIMENT. eMag, cel mai mare retailer online din România, a anunțat că evenimentul Black Friday pentru acest an va avea loc pe 10 noiembrie în România, și pe 17 noiembrie în Ungaria și Bulgaria. Compania, care oferă 17 milioane de produse în platforma sa, va implica 53.000 de vânzători în campanie, cu aproximativ 6.000 de vânzători care vor avea promoții de Black Friday în toate cele trei piețe acoperite de eMag.

Campania Black Friday de eMag va dura o singură zi în fiecare dintre cele trei țări.

Pentru a sprijini vânzătorii din Marketplace, eMag oferă reduceri semnificative la comisioanele percepute, de până la 55%, pentru produsele din campanie. Astfel, comercianții care oferă discounturi semnificative vor beneficia de o reducere corespunzătoare a comisioanelor percepute de eMag.

eMag are așteptări ridicate pentru vânzările din acest Black Friday, estimând că se vor înregistra creșteri semnificative față de vânzările din luna iulie, iar unele categorii, cum ar fi media și jucăriile, ar putea înregistra creșteri de peste 54 de ori față de media ultimelor 30 de zile.

Retailerul pregătește intensiv evenimentul și colaborează cu vânzătorii pentru a asigura o ofertă atractivă și pentru a se asigura că vânzările vor fi un succes.

eMag încurajează clienții să se pregătească pentru eveniment, observând că 8 din 10 se gândesc la ce să cumpere de Black Friday în avans, iar 50% își pregătesc achizițiile cu o săptămână înainte de eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare