Anticipări impresionante pentru VIBE Festival: 120.000 de participanți așteptați, inclusiv 30.000 la concertul lui Jason Derulo

EVENIMENT. În perioada 4-7 iulie, se estimează că aproximativ 120.000 de participanți vor lua parte la cea de-a șasea ediție a VIBE Festival, desfășurat pe malul râului Mureș, în localitatea Sângeorgiu de Mureș. Organizatorii prognozează că în jur de 30.000 de spectatori vor fi prezenți la concertul live al celebrului artist american Jason Derulo.

Directorul festivalului, Rés Konrád Gergely, a subliniat într-o conferință de presă că se așteaptă ca numărul participanților să depășească cifrele înregistrate anul trecut, în condițiile favorabile ale vremii. “La concertul lui Jason Derulo estimăm o audiență de aproximativ 30.000 de persoane. Anul trecut, în cele 5 zile de festival, am avut peste 100.000 de participanți”, a declarat acesta.

Jason Derulo, cunoscut pentru calitatea sa de cântăreț, compozitor și dansator, va fi vedeta principală a ediției actuale a VIBE Festival de la Târgu Mureș, promițând un spectacol live de amploare mondială. Artistul este recunoscut și pentru popularitatea sa pe platforma TikTok, unde are peste 58,1 milioane de urmăritori, fiind al patrulea cel mai urmărit bărbat pe această rețea socială.

Primarul Sângeorgiu de Mureș, Sándor Szabolcs Sófalvi, a explicat că găsirea unei noi locații pentru festival a fost necesară după construirea unui spital de oncologie în apropierea vechii locații. “Am contribuit să găsim un teren agricol disponibil la peste un kilometru distanță, asigurând astfel continuitatea festivalului în județul Mureș. Locația, deși inițial un teren arabil, a fost pregătită rapid pentru festival”, a menționat primarul.

Primarul Târgu Mureș, Soos Zoltan, a subliniat importanța evenimentului pentru dezvoltarea culturală a orașului, evidențiind susținerea municipalității cu o sumă de 300.000 de lei pentru organizarea festivalului. “VIBE Festival nu este doar un eveniment pentru noi, ci și un partener valoros în diversificarea vieții culturale și atracția pentru tineret. Târgu Mureșul a fost întotdeauna un centru cultural și un loc de întâlnire pentru idei noi și energie proaspătă”, a adăugat edilul.

Președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, a accentuat importanța evenimentelor culturale precum VIBE Festival în atragerea turiștilor și în consolidarea valorii turistice și culturale a județului. “VIBE a devenit un simbol al Târgu Mureșului și al județului Mureș, contribuind semnificativ la creșterea atractivității și la distracția pentru toate generațiile”, a concluzionat Ferenc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare