Anul Iepurelui: Predicțiile vieții tale amoroase din zodiacul chinezesc în 2023

ZODIAC CHINEZESC. Îți vei găsi sufletul pereche anul acesta? Haideți să aruncăm o privire la horoscopul dragostei pentru Anul Iepurelui, în funcție de semnul Dvs. zodiacal chinezesc.

În astrologia chineză se crede că oamenii născuți în același an, împărtășesc aceleași trăsături. Astrologia chineză se bazează pe calendarul lunar. Fiecare lună începe cu o Lună Nouă și durează aproximativ 29 de zile. Anul chinezesc începe și se termină fie în ianuarie, fie în februarie. Data este decisă de calendarul lunar chinezesc, care se bazează pe ciclurile Lunii și ale Soarelui și este, în general, cu 21-51 de zile în urma calendarului gregorian (utilizat la nivel internațional).

Data Anului Nou Chinezesc se schimbă în fiecare an, dar întotdeauna cade între 21 ianuarie și 20 februarie. Ziua Anului Nou Chinezesc este o zi de lună nouă, de obicei a doua după solstițiul de iarnă.

Fiecare an din ciclul zodiacal repetitiv de 12 ani este reprezentat de un animal zodiacal. Astrologia chineză identifică lumea ca fiind compusă din cinci elemente: foc, pământ, metal, apă și lemn.
În calendarul lunar, fiecare element este legat de o perioadă de doi ani și guvernează forțele motivatoare din viața dumneavoastră.
Semnele de Foc sunt inspirate de entuziasm, semnele de Pământ caută să creeze siguranță, persoanele născute sub elementul Metal sunt creative, în timp ce semnele de Apă formează legături emoționale. Persoanele născute sub elementul Lemn sunt exploratori.

Astrologia chineză pune un mare accent pe faza lunară a nașterii. Zodiacul chinezesc sau shengxiao, este calculat pe baza unui an. Acest sistem de divinație leagă temperamentul unei persoane de faza Lunii din momentul nașterii sale. Chinezii cred că horoscopul, personalitatea și compatibilitatea amoroasă a unei persoane sunt strâns asociate cu semnul său zodiacal chinezesc și sunt determinate de anul nașterii sale.

Predicțiile vieții amoroase pentru semnele zodiacale chinezești în Anul Iepurelui 2023

1/12
Șobolan
1948, 1960, 1972, 1984,1996, 2008, 2020

Pentru persoanele Șobolan care sunt într-o relație, 2023 indică o perioadă bună. Comunicarea voastră se va îmbunătăți și vă veți rezolva toate divergențele. Toate certurile și dezacordurile care au loc se vor încheia cu soluții amiabile. Veți atinge armonia, fericirea și bucuria alături de partenerul dvs. Anul Iepurelui de apă va fi plin de iubire și afecțiune. Posibilitatea de a vă găsi sufletul pereche este mare. Nu trebuie să vă grăbiți să vă lansați într-o relație amoroasă. Aveți răbdare și nu vă grăbiți să îl cunoașteți pe celălalt și lăsați relația să înflorească.

Compatibilitatea Șobolanului

Cele mai multe: Maimuța, Dragonul, Boul, Șobolanul
Cel mai puțin: Cal, Cocoș, Iepure

2/12
Bou
1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Nativii din Bouvor reuși să își consolideze cu succes legătura de iubire și înțelegere cu partenerul lor. Încercați să fiți mai deschiși cu privire la sentimentele dvs. Cu toate acestea, cei singuri vor continua să rămână singuri în prima parte a anului. Unii necăsătoriți își vor găsi parteneri spre sfârșitul anului și s-ar putea chiar să se căsătorească.

Compatibilitatea Boului
Cele mai multe: Cocoș, Șarpe și Șobolan
Cel mai puțin: Maimuța, Capra, Calul și Tigrul

3/12
Tigru
1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Horoscopul chinezesc 2023 de dragoste pentru Tigru prezice că, dacă ești într-o relație, te vei bucura de cea mai bună perioadă din viața ta alături de persoana iubită. Înțelegerea voastră reciprocă se va îmbunătăți și vă veți vedea căsătorindu-vă spre sfârșitul anului. Și nativii Tigru singuri se vor bucura de un an uimitor. S-ar putea să vă întâlniți cu cineva din trecut și să reînviați legătura și atașamentul. Va fi ideal să amânați căsătoria pentru anul viitor.

Compatibilitatea Tigrului
Cele mai multe: Cel mai mult: Porc, Câine și Cal
Cel mai puțin: Maimuța, Câinele, Șarpele și Boul

4/12
Iepure
1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Pentru Iepure, anul 2023 promite un prim trimestru bun în ceea ce privește viața ta amoroasă. Lucrurile vor merge foarte bine între tine și partenerul tău. Viața voastră amoroasă va fi pasională. Și cei singuri ar putea în sfârșit să se lege. 2022 a fost un an dificil pentru cuplurile căsătorite, dar anul Iepurelui aduce numai vești bune pentru voi. Celibatarii trebuie să își exprime emoțiile și să planifice câteva ieșiri distractive cu cei dragi.

Compatibilitate Iepurelui
Cele mai multe: Capra, Câinele și Porcul
Cel mai puțin: Șobolanul și Cocoșul

5/12
Dragon
1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Anul acesta va fi un an splendid pentru nativii Dragon care sunt deja în relații. Toate problemele voastre se vor rezolva, deoarece veți găsi soluția potrivită. De asemenea, cuplurile căsătorite pot plănui să-și extindă familia. Cu toate acestea, noii îndrăgostiți Dragon ar putea avea de suferit în această perioadă, din cauza relației care se va strica. Fiți loiali și dedicați dacă sunteți serioși în privința relației. Celibatarii și-ar putea găsi sufletul pereche.

Compatibilitatea Dragonului
Cele mai multe: Cocoș, Maimuță și Șobolan
Cel mai puțin: Câine

6/12
Șarpele
1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Nativii din zodia Șarpe au șanse foarte bune să se căsătorească în acest an. Anul 2023 va fi plin de iubire, romantism și fericire pentru nativii din zodia Șarpe. Chiar și nativii singuri ar putea găsi în sfârșit persoana potrivită după câteva întâlniri nereușite. Iubiții Șarpe vor avea ocazia să petreacă mult timp cu persoana iubită, ceea ce va aduce noi emoții în relație. Cuplurile căsătorite sunt sfătuite să nu ia decizii pripite atunci când vine vorba de extinderea familiei lor.

Compatibilitate Șarpelui
Cele mai multe: Boul și Cocoșul
Cel mai puțin: Tigrul, Calul și Porcul

7 /12
Calul
1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Nativii căsătoriți din Cal vor găsi timp suficient pentru a lega o legătură cu soțul/soția în Anul Iepurelui. Vă veți bucura de o mai bună și mai multă înțelegere și vă veți îmbunătăți și consolida relația în acest an. De asemenea, va fi o perioadă bună pentru a vă extinde familia. În ceea ce-i privește pe nativii Calului singuri, Anul Iepurelui aduce noroc și pentru voi. Căutările voastre pentru a găsi cel mai compatibil partener se vor încheia, deoarece astrele sunt aliniate în favoarea voastră.

Compatibilitatea Calului
Cel mai mult: Câine, Capră și Tigru
Cel mai puțin: Șarpele, Boul și Șobolanul

8/12
Oaie
1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Nativii din Oaie nu trebuie să fie obsedați de partenerul lor în acest an. Să petreci prea mult timp și prea mulți bani cu partenerul tău nu este o idee bună. Oferiți spațiu în relația voastră. Nativii singuri sunt sfătuiți să evite să își petreacă timpul cu persoana nepotrivită. Se sfătuiește să investească în relația potrivită.

Compatibilitatea Oii
Cele mai multe: Porc, Câine și Oaie
Cel mai puțin: Cocoș și Șobolan

9/12
Maimuță
1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Pentru nativii din zodiacul chinezesc Maimuță, anul acesta va fi plin de iubire. Relația cu persoana iubită va înflori. Păstrați-vă comunicarea clară și găsiți soluții amiabile la problemele voastre. Nativii Maimuță singuri vor trebui să aștepte în căutarea partenerului potrivit. Nu vă grăbiți într-o relație, nu vă grăbiți și fiți siguri înainte de a vă angaja. Așteptați anul viitor înainte de a vă cere în căsătorie. Nativii Maimuță care se află într-o nouă relație se vor bucura de un an plin de pasiune și emoție.

Compatibilitate Maimuței
Cele mai multe: Câinele, Șobolanul și Dragonul
Cel mai puțin: Tigru și Boul

10 /12
Cocoșul
1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Nativii din Cocoș care locuiesc cu persoana iubită trebuie să petreacă mai mult timp împreună. Încercați să mențineți un bun echilibru între viața profesională și cea personală pentru a vă asigura că aveți timp să vă legați de partenerul dvs. În ceea ce-i privește pe nativii Cocoș singuri, acesta ar putea fi anul în care vă veți găsi sufletul pereche. Ieșiți din zona voastră de confort și cunoașteți oameni noi.

Compatibilitatea Cocoșului
Cele mai multe: Șarpele, Boul și Dragonul
Cel mai puțin: Iepurele și Șobolanul

11/12
Câine
1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Viața amoroasă a nativilor din zodia Câine le sugerează să profite la maximum de relația lor în acest an. Explorați și încercați lucruri noi și adăugați scânteia pe care o aveați cândva în relația voastră. Încercați să planificați vacanțe și activități romantice. Nativii Câine singuri s-ar putea să nu fie la fel de norocoși în materie de dragoste. Veți fi mai mult concentrați spre carieră, iar viața amoroasă va fi lăsată deoparte. Stabiliți-vă prioritățile în program, deoarece este în regulă să dați tot ce aveți mai bun față de carieră. Sfârșitul anului este bun pentru dragoste și romantism.

Compatibilitatea Câinelui
Cele mai multe: Maimuța, Iepurele, Tigrul și Calul
Cel mai puțin: Capra și Dragonul

12/12
Porc
1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Horoscopul dragostei 2023 pentru nativii din Porc prezice că trebuie să facă o impresie pozitivă asupra partenerului și să nu lase romantismul din relația lor să moară. Gesturile romantice îți vor face partenerul fericit și te vor duce departe în consolidarea legăturii voastre. Nativii Porc singuri își vor găsi și ei partenerul pe care îl așteptau de mult timp. Cu toate acestea, nu vă grăbiți cu nimic și nu vă grăbiți să vă înțelegeți partenerul și nevoile sale. Petreceți mai mult timp pentru a vă cunoaște partenerul. Pentru cuplurile căsătorite, acesta este un moment bun pentru a vă extinde familia.

Compatibilitatea Porcului
Cele mai multe: Iepurele, Capra și Tigrul
Cel mai puțin: Șarpele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare