Anunț de sistare temporară a apei potabile în Târgu Mureș și zonele învecinate pentru lucrări de mentenanță

ANUNȚ. Compania AQUASERV S.A. aduce la cunoștința consumatorilor că, în scopul efectuării unor lucrări de mentenanță la sistemul de distribuție a apei potabile, furnizarea apei va fi temporar întreruptă în următoarele zone, în intervalul 12 octombrie 2023, ora 22:00 – 13 octombrie 2023, ora 07:00 (estimare):

1. Târgu Mureș – cu EXCEPȚIA zonelor: Platoul Cornești, str. Verii, Trebey, Marinescu, Cornișa, Bolyai, Papiu Ilarian, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, str. Pandurilor, Calea Sighișoarei și cartierul Dâmbul Pietros.
2. Sângeorgiu de Mureș
3. Cristești
4. Ungheni
5. Sâncraiu de Mureş
6. Nazna
7. Band
8. Pănet

Avertizăm utilizatorii că, la reluarea furnizării apei, este posibil să curgă apă tulbure la robinete pentru o perioadă scurtă de timp, datorită eliberării depunerilor din conducte. Vă recomandăm să folosiți apa doar în scopuri casnice până când aceasta se limpezește.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această întrerupere temporară a apei potabile și vă mulțumim pentru înțelegere. Compania AQUASERV S.A. face eforturi pentru a asigura furnizarea de apă de calitate și pentru a menține infrastructura de distribuție în condiții optime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare