Anunț important pentru clienții Electrica Furnizare – atenție la tentativele de fraudă!

ANUNȚ. Electrica Furnizare a emis un anunț important pentru toți clienții săi, avertizând asupra unei tentative de fraudă prin mijloace de plată electronice.

Conform informațiilor furnizate, există cazuri în care clienții primesc notificări via SMS cu privire la presupusa deconectare de la rețeaua de energie electrică din cauza neplății facturilor restante. Aceștia sunt îndemnați să acceseze un link pentru a plăti suma restantă.

Este esențial de remarcat că Electrica Furnizare trimite mesaje de avertizare doar de pe numărul oficial, 1874, și link-urile furnizate conduc către pagina oficială a companiei, www.electricafurnizare.ro. În plus, pentru a efectua plata, clienții trebuie să parcurgă o etapă de validare a datelor de identificare, cum ar fi numărul locului de consum, codul clientului și adresa de e-mail.

Pentru a evita să cădeți pradă acestor tentative de fraudă, vă recomandăm să urmați câteva măsuri de precauție:

  1. Verificați întotdeauna că link-ul primit conduce către pagina oficială găzduită de Electrica Furnizare și că este solicitată o validare a datelor de identificare.
  2. Evitați să efectuați plăți pe pagini nesecurizate. Puteți identifica o pagină securizată căutând simbolul sub formă de lacăt închis în bara de adrese a browser-ului și asigurându-vă că adresa site-ului începe cu “https://”.

Aceste măsuri vă pot proteja împotriva fraudei și vă pot asigura că plățile dvs. sunt efectuate în condiții de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare