ANUNȚ PUBLIC – Primăria Municipiului Târgu Mureș are la acest moment o datorie totală de circa 658 de milioane de lei

1
437

ADVERTORIAL. Primăria Municipiului Târgu Mureș are la acest moment o datorie totală de circa 658 de milioane de lei. În această sumă nu sunt cuprinse datoriile societăților din subordinea Consiliului Local Municipal Târgu Mureș, la a căror evidență se lucrează.

 

Totalul stabilit până acum, de 658 de milioane de lei, se compune din mai multe categorii de datorii, între care:

 

– 4️5 de milioane de lei reprezintă facturi înregistrate, din care au ajuns la scadență în cuantum de 41 de milioane de lei

– 1️0 milioane de lei reprezintă salarii ale aparatului executiv și indemnizații pentru persoane cu dizabilități, fiind vorba de sume restante și aflate la scadență.

 

– 5️2 de milioane de lei sunt rezultate din împrumuturi bancare

– 5️51 de milioane de lei reprezintă credite de angajament multianuale.

La această oră este în lucru o analiză amănunțită și a datoriilor societăților din subordinea Consiliului Local.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Din acest calcul mai lipsesc banii risipiti aiurea pe diferite lucrari prost executate ramanand astfel la faza neexecutata precum si banii cheltuiti pe salariile acelora care ar fi trebuit sa le descopere sa le investigheze si sa le pedepseasca pe autorii inselaciunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ