Apple a lansat noile telefoane iPhone 14, precum și Apple Watch 8 și seria nouă de căști

TEHNOLOGIE. Compania Apple a prezentat ieri seară, noua generație de produse în cadrul evenimentului de toamnă: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și Pro Max, Apple Watch Series 8, noua generație de SE, și noile căști AirPods Pro.
 

 
iPhone 14 și iPhone 14 Plus
Generația nouă de iPhone 14 are o durată de viață mai lungă a bateriei. În timp ce iPhone 14 are un ecran de 6,1 inch, varianta Plus are un ecran mai mare, de 6,7 inch. Cele două smartphone-uri vin în 5 culori: midnigt, starlight, albastru, violet și product red.
 


 
Ambele modele, atât iPhone 14, cât și iPhone 14 Plus au un procesor A15 Bionic,au cameră principală de 12 MP cu senzor mai mare, sistemul foto fiind mult mai puternic, atât pentru camera Main, cât și pentru cea TrueDepth și Ultra Wide, și dispune de Photonic Engine. Modul Cinematic este disponibil acum în 4K la 30 de cadre pe secundă (fps) și 4K la 24 fps. Ambele modele au funcții precum Crash Detecion și Emergency SOS via Satelit și conectivitate 5G.
Prețul pentru iPhone 14 va începe de la 799$ iar pentru iPhone 14 Plus va începe de la 899$.
 
iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max vin cu un nou design: Dynamic Island, care introduce o nouă experiență, precum și funcția Always-On display.
Ambele modele Pro au un procesor A16 Bionic, acesta având unul dintre cele mai rapide cipuri de pe smartphone.
 


 
iPhone14 Pro are o cameră principală de 48 MP, cu senzor quad-pixel și Photonic Engine (îmbunătățind imaginile făcute în medii cu luminozitate scăzută), ambele modele dispun de funcția Emergency SOS via satelit, au funcție Crash Detection și conectivitate 5G mai bună.
Modelel Pro vin în 4 culori: deep purple, silver, gold, space black.
Din 9 septembrie modelele sunt disponibile pentru precomandă iar prețul iPhone 14 Pro pornește de la 999$, iar cel pentru 14 Pro Max de la 1.099$.
 

Apple Watch Ultra
O nouă serie de ceasuri inteligente, Apple Watch Ultra este special realizată pentru sportivi, fiind potrivit mai ales pentru trasee de anduranță, explorări și scufundări sub apă.
Noul Apple Watch Ultra are o carcasă de titan, de 49 mm și un display super luminos, din safir. Durată de viață a bateriei ajunge până la 36 de ore și se poate extinde la 60 de ore când este activată noua setare disponibilă – modul Economy.
 


 
Dispune de 3 microfoane, pentru a îmbunătăți calitatea apelurilor vocale în toate situațiile, funcție crash detection, GPS cu o acuratețe mult mai mare, aplicație Compass cu un nou design, Oceanic+ App și rezistă la 40 de metri adâncime sub apă, iar funcția Depth măsoară temperatura apei.
Apple Watch Ultra vine cu 3 variante de curele disponibile – Trail Loop, Alpine Loop și Ocean Band.
Acesta vine doar în varianta cellular și costă 799$, fiind deja disponibil pentru precomandă în USA.

 
Apple Watch Series 8 și SE
Apple Watch Series 8 are funcție Always-On display și este rezistent la apă, praf și zgărieturi. Are funcții de sleep tracking, senzori mai buni pentru funcția EKG și mai nou – senzori de temperatură. Și acesta dispune de funcția crash detection, bateria durează până până la 18 ore (poate ajunge până la 36 de ore).
Apple Watch Series 8 vin în două mărimi: 41 mm și 45 mm, fiind compatibile cu toate tipurile de curele, și sunt făcute din două materiale, aluminiu și oțel.
 

 
Varianta din aluminiu vine în 4 culori: starlight, midnight, silver și product red, iar cea din oțel vine în silver, graphite și gold.
Pentru varianta GPS prețul pornește de la 399$, iar pentru cea cellular de la 499$.
 
Noua generație de Apple Watch SE menține același design al carcasei, care are două dimensiuni, 40 mm și 44 mm și vine în 3 culori: midnight, starlight și silver.
 

 
Are procesor dual-core S8 SiPca și Apple Watch Series 8, roaming internațional și funcție Crash Detection.
Prețul lor pornește de la 249$ pentru varianta GPS și 299$ pentru cellular.

 
AirPods Pro
A doua generație de AirPods Pro, dispune de cip H2, are upgrade-uri importante la funcțiile Active Noise Cancellation și Transparency mode și oferă o experiență Spatial Audio îmbunătățită.
Durata bateriei este mai lungă, au o carcasă de încărcare diferită și vin cu un „control tactil” care permite schimbarea melodiei și volumului direct de pe stemul căștii. Ele pot fi încărcate și cu încărcătorul unui Apple Watch.
Prețul căștilor AirPods Pro este de 249$ și vor fi disponibile pentru precomandă începând de mâine.
 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare