APRECIERE – Alexandra Spingos, șefa de promoție cu 10 curat la examenul de licență (Facultatea de Științe și Litere “Petru-Maior”, UMFST Târgu-Mureș)

EXCELENȚA. Maria-Cristiana-Alexandra Spingos este absolventa Facultății de Științe și Litere “Petru-Maior” din cadrul UMFST Târgu-Mureș, șefa de promoție și studenta care pe parcursul anilor de studiu a avut mai multe note de 10 decât oricare alt coleg de-al ei. Specializarea aleasă în cei 3 ani de facultate a fost “Comunicare și Relații Publice”, reușind performanța de a încheia cu media 9,91, având doar note de 10 în ultimii 2 ani.

 
Cu o asemenea specializare si-a dorit să evidențieze schimbările care se petrec în acest domeniu odată cu globalizarea și evoluția tehnologiei care își spune tot mai mult cuvântul, alegând o lucrare de licență cu tema “Interdependențe digitale în secolul XXI. Putere și influență”, avându-l ca și coordonator pe Lectorul Dr. Corneliu-Cezar Sigmirean. Prima probă la examenul de licență a fost de evaluare a cunoștințelor de specialitate iar a doua a fost de susținere a lucrării de licență. Ambele probe ale examenului de licență le-a luat cu nota 10.
 
Târgu-Mureșul îi va simți lipsa deoarece în momentul de față a ales sa continue cu un masterat în “Publicitate și Brand” la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, la Facultatea de Științe Socio-Umane. Putem doar spera că ulterior masteratului, Târgu-Mureșul se va bucura din nou de prezența ei și că cei care vor avea nevoie de ideile, cunoștințele și prezența ei, o vor determina să se întoarcă să-și pună amprenta în comunitatea noastră.
 
Felicitări Alexandra! Te așteptăm cu drag înapoi!
 

Cătălina Lumperdean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare