APRECIERE – O micuță cofetărie din Târgu Mureș, fondată de trei tineri, a devenit furnizor al Casei Majestăţii Sale

0
11733

PRĂJITURI REGALE. Începută în anul 2017 cu un laborator de cheesecake-uri, dar şi alte produse dulci, care livra doar pe bază de comandă, povestea The Cheescake House din Târgu Mureș a continuat cu inaugurarea unei mici cofetării pe strada Nicolae Iorga nr. 14 (în urmă cu un an) și, începând din 6 octombrie 2020, cu titlul de Furnizor al Casei Majestăţii Sale, calitate acordată cel mai devreme la un an de la prima livrare și care are valabilitate pe o perioadă de 3 ani.

 

The Cheesecake House, cofetărie pornită la Târgu Mureş de tinerii Sabina Niculici (29 de ani) și Vlad Niculici (30 de ani) – frați – și Anca Hintea (29 de ani) – în foto mare sus, de la stânga la dreapta -, a devenit pentru prima oară Furnizor al Casei Majestăţii Sale, acordarea acestei calități presupunând „un înalt standard al produselor şi serviciilor, constanţă, seriozitate şi înalt profesionalism” – în ultimele 8 luni, este primul titlu de Furnizor acordat de Casa Majestății Sale.

 

msnews

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ