APROBARE – Studiul de fezabilitate pentru varianta de ocolire a Municipiului Reghin

TRANSPORTURI. Azi la Ministerul Transporturilor, Dl. Sorin Mihai Grindeanu, viceprim-ministrul României și ministrul Transporturilor, dl Mark Endre, primarul municipiului Reghin, împreună cu doamna Deputat Dumitrița Gliga, au participat la semnarea Protocolului care vizează construcția Variantei Ocolitoare a Municipiului Reghin .
 
Acest protocol vizează inclusiv sumele necesare exproprierii coridorului pe care urmează să fie construită Varianta Ocolitoare.
În luna iunie, Ministerul Transporturilor a avizat studiul de fezabilitate al acestui proiect, astfel că Primăria Reghin va putea face licitația pentru proiectarea și execuția celor aproximativ 12 km ai variantei de ocolire.
 
Proiectul de aproximativ 645 milioane lei (TVA inclus), a fost inclus în lista obiectivelor finanțate prin POIM (Programul Operațional Infrastructură Mare).
 
Varianta de ocolire se va desprinde din intersecția dintre DN15A și DN16 în partea de vest a municipiului Reghin, se va desfășura prin partea de sud-est a municipiului, va intersecta DN15 (Târgu Mureș – Reghin) și se va finaliza în partea de nord-est, la intersecția cu DN15 (Reghin – Toplița), la ieșirea din municipiul Reghin.
 
Cătălina Lumperdean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare