Ara Malikian aduce magia viorii la București – concertul din cadrul turneului mondial

EVENIMENT. Sâmbătă, 25 mai, Bucureștiul va fi gazda unui eveniment muzical extraordinar, susținut de talentatul violonist Ara Malikian la Sala Palatului. Cu un palmares impresionant și o pasiune neîntreruptă pentru muzică, Ara Malikian este recunoscut ca unul dintre cei mai talentați și expresivi violoniști ai generației sale.

Născut în Beirut, într-o familie de armeni, Malikian a fost fascinat de vioară încă de la o vârstă fragedă, fiind influențat de tatăl său, violonist el însuși. La doar 14 ani, a fost invitat să urmeze studiile la prestigioasa Universitate de Muzică și Teatru din Hanovra, devenind astfel cel mai tânăr student al instituției. A urmat apoi cursurile Guildhall School of Music & Drama din Londra, studiind cu profesori renumiți și continuând să-și dezvolte talentul și cunoștințele muzicale.

Parcursul artistic al lui Malikian l-a adus să exploreze și să asimileze diferite stiluri muzicale, ajungând să își descopere și să își onoreze rădăcinile armene, precum și să se îndrăgostească de muzica altor culturi, cum ar fi cele din Orientul Mijlociu, Europa Centrală, Argentina (tango) și Spania (flamenco).

Concertul de la Sala Palatului face parte din noul său turneu “THE ARA MALIKIAN WORLD TOUR”, dedicat fiului său și inspirat de experiențele personale ale artistului alături de acesta. Potrivit lui Malikian, acest turneu este o călătorie plină de imaginație și magie, o întâlnire cu propria copilărie și o evadare în universul fascinant al sunetelor și melodiilor.

Evenimentul promite să fie unul memorabil, îmbinând virtuozitatea violonistului cu emoția și pasiunea transmise publicului. Pentru mai multe informații și bilete, vizitați: https://www.araratonline.com/?p=85147

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare