Aris Priță de la CSU Târgu Mureș a obținut Locul II la Cupa României de karate Interstiluri

SPORT. Sportivul Aris Priță, reprezentând Clubul Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș, a obținut o performanță notabilă la Cupa României de Karate Interstiluri, unde s-a clasat pe locul doi în competiție.

Evenimentul a avut loc la Sfântu Gheorghe, județul Covasna, pe 30 septembrie, și a adunat peste 720 de sportivi din 72 de cluburi. Aris Priță a participat în categoria kumite cadeți +70 kilograme, iar performanța sa de a obține medalia de argint este remarcabilă, având în vedere nivelul înalt al competiției.

De asemenea, echipa CSU Târgu Mureș a fost reprezentată și de sportivele Andreea Luca, Iana Priță și Natalia Miclea, toate fiind antrenate de dr. Nicolae Stanciu. Deși fetele nu au urcat pe podium, au avut un parcurs mulțumitor. Andreea Luca a câștigat primul meci, dar a pierdut în fața unei sportive din Târgoviște. Pentru Natalia Miclea și Iana Irina Priță, care trec printr-o perioadă de tranziție și competiții susținute, experiența acumulată va fi valoroasă pentru viitoarele competiții.

Antrenorul Nicolae Stanciu a apreciat eforturile sportivilor și a subliniat importanța învățării din orice experiență în karate. Felicitări echipei CSU Târgu Mureș pentru rezultatele obținute și pentru dedicarea lor în această disciplină sportivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare