Armin van Buuren revine în România: atractia principală la Digital Throne (1-3 septembrie)

CONCERT. O veste de proporții pentru pasionații muzicii electronice din România! Armin van Buuren va străluci din nou în fața fanilor noștri.
Reputatul DJ va fi prezent la Digital Throne, evenimentul ce se mândrește cu titlul de cel mai amplu festival dedicat culturii pop (jocuri video, muzică, divertisment) din țara noastră. Armin van Buuren va împărtăși scena cu alte nume sonore ale scenei internaționale.

Revine în România, dar nu pe Cluj Arena cum ne-a obișnuit până acum, nici pe arena Bucureștiului, ci la Iași.
La Digital Throne (1-3 septembrie), cel mai mare festival dedicat culturii pop din România, scena va fi dominată de carisma lui Armin van Buuren, în compania unor nume sonore precum Lost Frequencies, Tom Odell și JP Cooper.

Nume locale de calibru vor urca la rândul lor pe scenă, cum ar fi B.U.G. Mafia, Delia, Deliric și Connect-R.
Iașiul devine gazda celui mai grandios festival dedicat entertainmentului modern. Digital Throne – Ceremonia de Închidere va înfățișa trei scene, în locații cu istorie din Iași, care vor găzdui artiști, oratori și peste 700 de jucători profesioniști de CS:GO, DOTA2, PUBG Mobile, Mobile Legends, Tekken 7 și eFootball. În plus, primul Comic Con din Iași va face parte din acest eveniment, oferind publicului oportunitatea de a interacționa cu artiști și actori internaționali, conform informațiilor furnizate de iabilet.ro.

Ce Costuri Implică Participarea la Digital Throne – Ceremonia de Închidere, Festivalul unde va mixa Armin van Buuren

Prețul abonamentelor pentru ceremonia de închidere a Digital Throne (1-3 septembrie) se ridică la 230,47 lei. Abonamentele VIP au fost epuizate. Cei ce doresc să cumpere abonament direct de la festival vor plăti 250 lei. Bilete puteți găsi aici.

Armin van Buuren, un adevărat Fenomen în România

Armin van Buuren a figurat timp de 21 de ani consecutivi în topul primilor cinci DJ ai lumii și, de fiecare dată când a urcat pe scenă, a creat o conexiune specială cu fanii din întreaga lume. A fost prezent în line-up-ul UNTOLD încă de la prima ediție, din 2015.

La ediția din 2019 a festivalului ce are loc pe Cluj Arena, artistul a oferit fanilor săi un spectacol istoric de șapte ore și jumătate, exclusiv pentru UNTOLD, ce a debutat cu imnul național al României, „Deșteaptă-te Române”. Invitații săi speciali au fost membrii Orchestrei Operei Naționale Române din Cluj-Napoca. El reprezintă una dintre cele mai dedicate prezențe ale scenei muzicii electronice, având o afecțiune profundă pentru România, iar fani din întreaga lume s-au îndrăgostit de acest artist care a ridicat setul live de festival la un nivel superior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare