Asociația Divers inaugurează centrul de donații “Charity Boutique” în Târgu Mureș

EVENIMENT. Asociația Divers anunță cu mândrie deschiderea Centrului de Donații “Charity Boutique”, o inițiativă care combină solidaritatea comunitară cu protecția mediului. Evenimentul de deschidere va avea loc vineri, 14 iunie, la ora 10:00, pe strada Revoluției nr. 4.

Un Concept Inovativ de Ajutorare Comunitară

Charity Boutique urmărește două obiective majore: acceptarea donațiilor și oferirea acestora celor în nevoie, în schimbul unei donații voluntare. Centrul va primi cu recunoștință haine, pantofi, accesorii, produse de igienă, alimente neperisabile, rechizite școlare, jucării și obiecte mici. Oricine are nevoie poate alege dintre acestea, contribuind astfel cu o donație voluntară la plecare.

Impact Ecologic și Social

Această inițiativă nu doar că promovează ajutorarea celor nevoiași, dar și protejarea mediului înconjurător prin reducerea deșeurilor. Reutilizarea obiectelor contribuie la generarea unui impact ecologic pozitiv, reducând cantitatea de gunoi produsă.

Sprijin pentru Educația Remedială

Fondurile strânse din donațiile voluntare vor fi direcționate către sprijinirea copiilor care frecventează activitățile de educație remedială în Centrul Orizont, în cadrul programului “Orașul Ajută”. Astfel, Charity Boutique devine o punte de legătură între comunitatea donatorilor și cea a beneficiarilor, având un impact semnificativ asupra educației copiilor din zone defavorizate.

Koreck Maria, președinta Asociației Divers, a declarat: “Prin înființarea acestui centru de donații, dorim să aducem împreună comunitatea pentru a sprijini atât mediul, cât și pe cei care au nevoie de ajutor. Este o inițiativă prin care putem face o diferență reală, iar sprijinul comunității este esențial pentru succesul acestui proiect.”

Asociația Divers invită toți cetățenii să se alăture acestei inițiative, contribuind cu donații și sprijinind astfel eforturile de ajutorare a celor în nevoie și de protecție a mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare