ASOCIEREA „ABONAȚILOR” – Peste 1,35 milioane de euro pentru reparații la clădiri administrate de Primăria Tîrgu Mureș

REPARAȚII. Exact 6.309.878,89 de lei + TVA (echivalentul a peste 1,35 milioane de euro + TVA) va încasa pe parcursul următoarelor opt luni asocierea celor cinci sereleuri care au câștigat contractul de reparații ale unor imobile aflate în patrimoniul municipalității Tîrgu Mureș. Din această sumă, peste 2,5 milioane de lei constituie plata reparațiilor curente la instituțiile de învățământ din oraș, pe care firmele trebuie să le finalizeze până în 28 ianuarie 2019.

 

Asocierea este constituită din cinci firme locale (toate având stagii de notorietate în contractele cu Primăria condusă de Dorin Florea): Kronos Life Construct din Tîrgu Mureș (firma lui Ioan Luduşan – lider al asocierii), Conart Structuri din Voiniceni (înființată anul trecut și administrată de Cosmina Andreea Togănel, deja instalată în structuri prin executarea reparației mansardei de la Colegiul “Papiu Ilarian”), Lion Company din Sânmartinu de Câmpie (administrată de Ionel Anghel), Insta Grup din Tîrgu Mureș (administrată de Valentin Teofil Mureşan) și Trovainstal din Tîrgu Mureș (administrată de Gheorghe Dumitru Tron).

 

Toate cele cinci firme care se ocupă de reparațiile unor clădiri din proprietatea Primăriei au împreună 126 de angajați (strică media Insta Grup, care contribuie la total cu mai mult de 50%, în rest, sunt firme mici cu de la 5 până la 29 de angajați). Cele patru contracte subsecvente de lucrări au fost semnate la mijlocul lunii trecute.

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare