ATACAȚI DE URS – Doi cetățeni din municipiul Reghin au fost atacați de urs: salvați de Salvamont și SMURD

0
3142
Foto generică

INCIDENT. Salvamont Salvaspeo Mureș a anunțat că miercuri, 8 aprilie 2020, în zona vârfului Rusca din Munții Călimani, la o altitudine de 1850 de metri, “doi turişti din Reghin au fost atacați de un urs! Unul dintre ei a suferit mai multe răni grave, iar celălalt se afla în stare de şoc”.

 

La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD, care a preluat persoana aflată în stare gravă, şi un echipaj al Salvamont Salvaspeo Mureş, care a transportat pedestru persoana aflată în stare de șoc. Salvamontiștii mureșeni avertizează publicul amator de drumeții că pe toată durata stării de urgență traseele turistice în județ sunt închise.

 

 

  • Foto mici @Salvamont Salvaspeo Mureș

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ