Sebastian Gabriel Toncean

ATÂT S-A PUTUT – Candidatul PNL la Primăria Reghin, Gabriel Toncean, președintele Federației de Culturism și Fitness

DESEMNARE CANDIDAT. Sebastian Gabriel Toncean (45 de ani), zis “Gabi”, președinte al Federației Române de Culturism și Fitness (din 2013), a fost desemnat candidatul PNL Mureș la funcția de primar al municipiului Reghin, lansarea candidaturii sale fiind organizată în 29 februarie, într-o ceremonie de tip spectacol, cu multe sute de persoane în asistență, cu prezentatori, cu bannere, cu sloganul de campanie (Toncean pentru tine, pentru Reghin), cu speech-uri studiate, cu invitați din Guvern (miniştrii interimari Ionuţ Stroe, al Tineretului şi Sportului, şi Lucian Bode, al Transporturilor) și de la partid (secretarul general PNL, Robert Sighiartău, preşedintele PNL Mureş, Cristian Chirteş), cu spoturi și cravate galbene.

 

Toncean, născut la Reghin, în 10 ianuarie 1975, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, a fost pe lista celor nominalizați în toamna anului trecut pentru funcția de ministru al Tineretului și Sporturilor (ulterior devenind consilierul personal al premierului Ludovic Orban, funcție decorativă). De altfel, Toncean a declarat că îl are ca idol pe fostul culturist Arnold Schwarzenegger, de două ori guvernator al statului american California, de unde dorința de a activa în administrația politică.

 

Are o firmă de protecție și pază (Lex Guard Security), sălile de sport Lex Aly Gym, un club sportiv (Sebastiano) și se prezintă ca fondator al revistei lunare Reghinul nostru. S-a declarat „convins că poate reuși” pentru că a primit “reacții (pozitive) pe platformele de socializare și pe stradă” și a promis deja câteva lucruri: că PNL va deveni la Reghin o forță și că va avea majoritate în Consiliul Local. Și, evident, că Reghin se va schimba în următorii 4 ani.

 

* Sursa foto: Cipri & Anca pentru site-ul official al candidatului.

 

Cătălin VISCHI

 

1 comment
  1. #TonceanGabriel este un activist de cartier, politruc semi-analfabet cu bacalaureatul plătit și obținut la 32 de ani în comuna Gurghiu în 2008. Un tip controversat, cunoscut în județul Mureș bătăuș de stradă, șantajist, parșiv parvenit, escroc ordinar. Cel mai recunoscut manipulator in mediul online care încearcă să-și spele imaginea prin sport, religie și naționalism dus în extremă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare