INVESTIȚIE – Licitație de peste 3 milioane de lei pentru reconstruirea și dotarea școlii din Chețani

0
137

CHEȚANI. Reconstruirea şi dotarea școlii gimnaziale din comuna mureșeană Cheţani a fost introdusă în licitație publică la o valoare estimată la peste 3 milioane de lei (exact: 3.072.823 de lei), deși în toamna anului trecut investiția a fost anunțată ca aprobată spre finanțare de Comisia Națională de Strategie și Prognoză (a fost singura investiție aprobată spre finanțare din fondurile CNSP în județul Mureș) cu suma de peste 4,3 milioane de lei (exact: 4.321.408 lei).

 

Conform caietului de sarcini și proiectului tehnic construcția efectivă și lucrările de instalații sunt estimate la 2,97 milioane de lei, restul banilor fiind alocați pentru echipamente tehnologice și organizarea de șantier. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 20 martie, iar criteriul de atribuire este “Prețul cel mai scăzut”.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ