ATENȚIE! Înselatoria de tipul “maimuța” practicată de taximetriști, acum și la Bolt!

ATENȚIE. Se pare că și unii șoferi de la Bolt au descoperit vechea înșelătorie numită “maimuța” datorită noului sistem informatic de penalizare a clienților.

În urmă cu câteva zile un client a fost păgubit cu peste 50 de lei după o cursă Bolt, deoarece șoferul nu ar fi oprit aplicația după ce pasagerul a coborât la destinație.

Când șoferul Bolt nu îți închide cursa când te dai jos din malșină crezându-se șmecher… De fapt asta este o țară de oameni care se cred speciali, care cred că totul li se cuvine și care vor să fure de pe unde apucă. Până la urmă țara și politicienii ei sunt de fapt oglinda poporului. Pentru că cei corecți, onești devin excepții în timp ce combinatorii, șmenarii devin regula.””, a scris jurnalistul Stelian Muscalu într-o postare pe Facebook.

Pe mesajul primit de la aplicație apare textul “Ne pare rău, cursa a durat mai mult decât s-a estimat, tarif total 53.89 Ron” desi clientul coborâse deja de ceva vreme din mașină.
În urma acestei postări au mai fost semnalate alte cazuri și din Cluj unde aceași firmă activează în activitatea de raid sharing.

Deoarce acest tip de serviciu prinde tot mai mult, vă recomandăm atenție sporită la încheierea curselor și să închideți cursa din aplicție de fiecare data pentru a vă asigura că nu veți fi păcălit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare