ATENȚIONARE – E.ON Gaz (Delgaz Grid Târgu Mureș) schimbă magistrala de gaz pe strada Gheorghe Doja

0
107

INFRASTRUCTURA DE UTILITĂȚI. Ca urmare a lucrărilor de refacere a infrastructurii de utilități publice din zona de vest a orașului – pe întreaga lungime a străzii Gheorghe Doja, drumul E60 legătura dinspre Cluj, circulația pe banda 1 a părții carosabile se desfășoară, în zonele de lucrări,  cu restricții de trafic.

 

În fapt, Primăria Municipiului Târgu Mureș a acordat societății care efectuează lucrările autorizația de spargere a părții carosabile, termenul de execuție a acestora fiind de 24 de luni (pe ambele sensuri de mers ale străzii Gheorghe Doja), cu aducerea suprafeței carosabile la stadiul inițial.

 

Executantul lucrării efectuează lucrări, după cum urmează:

  • Se înlocuiește magistrala de gaz, cu o conductă nouă, pe o lungime de aprox. 13 km, (ambele sensuri pe E60). Menționăm că vechimea conductei este de peste 50 de ani, și este principala sursă de alimentare a utilizatorilor casnici/noncasnici;
  • Se dezafectează magistrala de gaz care deservea alimentarea zonei industriale;
  • Se înlocuiesc 240 de branșamente.

 

În atenția participanților la trafic!

 

Frontul de lucru al șantierului este de 50-100m, lucrările desfășurându-se etapizat, atât în cursul nopții, când traficul este mai lejer, cât și în cursul zilei, din pricina unor acțiuni/situații neprevăzute ce necesită o vizibilitate sporită din partea echipelor de muncitori.

 

Ne cerem scuze pentru disconfort și rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și să țină cont de indicatoarele rutiere de presemnalizare a lucrărilor pentru a evita incidentele în trafic.

 

Serviciul Relații Interne și InternaționaleATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ