PROMO – Luni, “Aici și acum”, o nouă emisiune tv on-line, un proiect dezvoltat pe platforma msnews de RUA (Români Uniți Acasă)

0
399
Aurelian Grama, Doru Borșan, Cătălin Vischi

EMISIUNE TV – TÂRGU MUREȘ. Luni, 13 iunie 2022, de la ora 18.30, o nouă emisiune tv on-line: “Aici și acum” – un proiect dezvoltat pe platforma msnews de RUA (Români Uniți Acasă), asociație inițiată de Doru Borșan cu scopul “construirii primei țări online, în care românii de pretutindeni să se simtă acasă – pentru că acasă nu este un loc, acasă este un sentiment”.

 

Emisiunea “Aici și acum” și-a propus să-i aducă împreună, invitați și telespectatori, pe toți cei care sunt capabili și vor să treacă de stadiul de observatori la cel de implicat în soluții menite să transforme viața oamenilor într-una mai bună. Pentru că fiecăruia dintre cei care alcătuiesc societatea trebuie să i se dea șansa de a fi ascultat, soluțiile acestora la problemele cotidiene putând contribui la o schimbare pozitivă.

 

Emisiunea-pilot, îi are ca participanți din studioul tv pe Doru Borșan (om de afaceri din Târgu Mureș, fondatorul RUA), jurnalistul Aurelian Grama (fondator al cotidianului Zi de zi și al Transilvania Business) și jurnalistul Cătălin Vischi (în postură de moderator).

 

“Azi și acum”, luni, ora 18.30, o emisiune pozitivă, despre oameni și soluții, transmisă live pe pagina de Facebook și pe site-ul ziarului online msnews.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ