TRANZACȚIE – MedLife a cumpărat pachetul majoritar al Centrului Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureș

0
215

SERVICII DE SĂNĂTATE. Grupul MedLife a semnat preluarea pachetului majoritar de 60% de acțiuni a Centrului Medical de Gastroenterologie din Târgu Mureș, un centru de excelență creat pentru diagnosticul, monitorizarea și tratamentul ambulator al bolilor digestive, care oferă de 25 ani servicii medicale în domeniul gastroenterologiei și hepatologiei.

 

MedLife era prezent în Târgu Mureș cu facilități de ambulatoriu și laborator (în 7 iunie a inaugurat, în urma unei investiții de 2 milioane de euro, Hyperclinica MedLife, cu suprafață de 1.000 de mp și 12 cabinete medicale, o unitate de recoltare, un departament de imagistică, o sală de mici intervenții chirurgicale și o sală de investigații), însă noua achiziiție va completa serviciile existente. Grupul MedLife este condus de Dorin Preda (din postură de director executiv).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ