Atracția sezonului – Keukenhof – Grădina Europei

PRIMĂVARĂ. Keukenhof, situat în interiorul orașului Lisse din cadrul Olandei, este una dintre cele mai frumoase grădini din lume. Cunoscută sub numele de “grădina Europei”, Keukenhof este o celebră atracție pentru vizitatori, aceasta fiind deschisă publicului larg doar câteva săptămâni în fiecare an, de la jumătatea lunii martie până la jumătatea lunii mai, de asemenea.
În acest timp, traficul se poate bucura de splendoarea a milioane de plante înflorite, inclusiv lalele, narcise și jacinturi.

Grădina de lalele Keukenhof este cea mai bună ieșire de o zi printre lalelele de lângă Amsterdam! În fiecare an, peste 7 milioane de bulbi de flori sunt plantați manual în toamnă pentru a înflori primăvara. Există o varietate de 800 de lalele diferite. O experiență unică și de neuitat pentru toată lumea.

Parcul de flori are 32 de hectare pline de flori. Există, de asemenea, spectacole florale spectaculoase, grădini de inspirație surprinzătoare, lucrări de artă unice și evenimente minunate. Vreți să știți totul despre lalelele olandeze? Vizitați expoziția Tulpomania din Pavilionul Juliana din parc.

În fiecare an, parcul de flori este dedicat unei teme specifice. Grădinile de inspirație, evenimentele și operele de artă sunt adaptate în consecință. Keukenhof a ales să nu se concentreze pe o singură temă în 2023, ci să lucreze cu mai multe teme. Astfel, expozițiile de flori și grădinile de inspirație vor deveni și mai variate.

De pe cele 15 km de trasee de drumeție din Keukenhof veți avea o priveliște spectaculoasă asupra grădinilor de flori. În timpul plimbării veți vedea spectacole florale unice, care se schimbă săptămânal, iazuri frumoase și diverse pavilioane cu diverse restaurante și terase. Este șansa ta de a face cele mai frumoase selfie-uri și fotografii cu flori. Pe lângă imensa grădină de flori, parcul de flori este și cea mai mare grădină de statui din Olanda. Puteți admira numeroase statui realizate de artiști naționali și internaționali.

Keukenhof este, de asemenea, foarte frumos pentru copii. Aceștia se pot bucura de vânătoarea de comori, de grădina zoologică, de labirint și de locul de joacă. Pentru cei mici, există și un loc de joacă Miffy. O vizită la parcul de flori este o zi frumoasă pentru întreaga familie.

Dacă doriți să aflați mai multe despre frumosul parc de flori, comandați ghidul parcului atunci când vă cumpărați biletele pentru Keukenhof. Această carte frumos concepută vă oferă o privire în culisele Keukenhof și este, de asemenea, un suvenir frumos al vizitei dumneavoastră. Puteți ridica ghidul parcului Keukenhof în ziua vizitei, la intrare, la prezentarea biletului online. Ghidul parcului costă doar 5,00 € și poate fi comandat la cumpărarea biletelor pentru Keukenhof.

Când să vizitați Keukenhof?
O întrebare pe care o primim foarte des este când este cel mai bun moment pentru a vizita parcul de lalele. Deoarece bulbii de flori sunt plantați în diferite straturi în parc, parcul de flori este minunat în fiecare zi în timpul sezonului. În 2023, sezonul începe joi, 23 martie, iar ultima zi este duminică, 14 mai. Există trei perioade de înflorire diferite.

Prima perioadă – De la deschidere, parcul va avea o mulțime de flori înflorite. Există câteva expoziții de flori de interior cu multe lalele înflorite. Afară sunt narcise și crocus în floare.

A doua perioadă – După narcise, este timpul ca în grădinile exterioare să înflorească zambilele și lalelele timpurii. Expozițiile de flori de interior sunt în continuare uimitoare, cu culori deosebite.

A treia perioadă – În ultima perioadă vor înflori lalelele în grădinile exterioare. Copacii vor fi verzi, iar spectacolele de interior încă prezintă flori uimitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare