ATRACȚIE – Puiul de leu Paco, noul locatar al Grădinii Zoologice din Târgu Mureș

0
325

PACO. Grădina Zoologică din Târgu Mureș are un nou locatar și, implicit, o nouă atracție pentru vizitatori. Acesta este un pui de leu, botezat Paco, care a fost transferat de la Grădina Zoologică Timișoara, după ce administrația parcului zoo bănățean nu a primit de la Primărie sprijinul financiar de 150.000 de euro necesar amenajării unui habitat care să corespundă standardelor europene.

 

Paco a fost transportat în Târgu Mureș cu un transport special, a ajuns în bune condiții și va creşte împreună cu ceilalți nouă lei (trei pui şi şase adulţi). Paco a ajuns la Zoo Timișoara, în urmă cu aproximativ patru luni, fiind confiscat de la doi suceveni care îl aveau de la Dorin Șoimaru, proprietarul Colţului Zoologic de la Ilişeşti, și încercau să îl vândă într-o parcare situată lângă ștrandul din oraşului.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ