AU CÂȘTIGAT – Avântul Reghin a spulberat, în deplasare, Sănătatea Cluj, și a făcut un pas mare pentru salvarea de la retrogradare

PLAY-OUT – LIGA A III-A. Sâmbătă, 7 mai 2022, la Baza Sportivă Dan Anca din Cluj-Napoca, în meci contând pentru etapa a 7-a a play-out-ului Seriei a 9-a a Ligii a III-a, CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca a pierdut, cu 1-6 (0-4), partida cu CSM Avântul Reghin.

 

Meciul, arbitrat la centru de Ciprian Aelenei din Iaşi, a fost dominat categoric de oaspeți, reghinenii, care până acest acest meci au înscris în cele 6 jocuri din play-out 10 goluri, reușind să înscrie de 6 ori (adică mai mult de jumătate din golurile înscrise în toate cele 6 precedente partide).

 

Antrenorul Vilmoș Stoica a început partida cu următorul 11: Bucin (cpt.) – Bugnar, Suciu, Sergiu Chirilă, Nimrod – Vrabie, Luca, Harko – Pop, Murar, Cristian Chirilă. Un meci tranșat încă din prima repriză, în care s-a jucat la o singură poartă, reghinenii dominând autoritar și reușind să înscrie 4 goluri (prin dubla lui Adrian Murar – min. 2 și min. 31, Cristian Chirilă – min. 15, Raul Suciu – min. 33).

 

În repriza a doua, Harko duce scorul la un neverosimil 0-5, iar pe finalul meciului fiecare echipă mai înscris câte o dată (gazdele, golul de onoare în min. 88, iar oaspeții în ultimul minut de joc, Sergiu Chirilă închizând tabela de marcaj).

 

Sănătatea Cluj – Avântul Reghin: 1-6 (0-4), au marcat ? (min. 88) / Adrian Murar (min. 2 și min. 31), Cristian Chirilă (min. 15), Raul Suciu (min. 33), Karoly Harko (min. 70), Sergiu Chirilă (min. 90).

 

Iată rezultele etapei și clasamentul:

• ACS Sticla Arieşul Turda – AFC Unirea 1924: 1-4 (1-2)

• CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca – CSM Avântul Reghin: 1-6 (0-4)

• CS Ocna Mureş – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud: 1-4 (0-1).

 

Clasament

  1. CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud: 37 puncte
  2. CS Ocna Mureş: 30 puncte
  3. CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca: 27 puncte
  4. CSM Avântul Reghin: 26 puncte
  5. AFC Unirea 1924: 22 puncte
  6. ACS Sticla Arieşul Turda: 21 puncte.

 

În etapa următoare, a 8-a, Avântul joacă, în 14 mai, la Reghin, cu ACS Sticla Arieşul Turda, ultima clasată. Matematic, oricare din ultimele 4 echipe (Sănătatea Cluj, Avântul Reghin, Unirea Alba Iulia și Arieșul Turda) au șanse de retrogradare, însă cele situate în acest moment pe locurile 5 și 6 sunt, cel mai probabil, echipele care vor activa în sezonul viitor în Liga a IV-a.

 

* Foto generică: @Avântul Reghin

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare