AU PROMOVAT – Unirea Ungheni a promovat în Liga a III-a: au spulberat, cu 6-1, Măgura Cisnădie, în finala turneului de baraj

0
355

FOTBAL. În urmă cu puține momente, CS Unirea Ungheni 2018 a devenit a doua echipă din județul Mureș care va activa în sezonul 2020-2021 în Liga a III-a (alături de Avântul Reghin). Unirea Ungheni a spulberat cu 6-1 (3-0) campioana județeană din Sibiu, Măgura Cisnădie, într-un meci desfășurat pe teren neutru, pe Stadionul Tineretului din Brașov, în finala turneului de baraj pentru promovare.

 

În primele două meciuri ale turneului de baraj, cele două echipe au dispus de campioana județeană din Covasna, ACS Sepsi OSK II Sfântu Gheorghe (echipa a doua a divizionarei din Liga Națională), astfel că meciul de astăzi era decisiv pentru desemnarea noii promovate în Liga a III-a.

 

Pentru Unirea Ungheni au înscris David Potor (două goluri), Bujor Vlad (două goluri), Alpar Birtalan, al treilea gol al partidei fiind un autogol. La scorul de 6-0, cu promovarea decisă, spre finalul jocului înscrie și Măgura Cisnădie golul de onoare.

 

Ediția 2020-2021 a Ligii a III-a începe în 29 august și, conform ultimelor decizii ale Comitetul Executiv FRF, are următoarele modificări tehnice: sunt permise 5 schimbări, iar echipele sunt obligate să aibă în teren pe toată durata meciurilor doi jucători români sub 20 de ani și un jucător român sub 21 de ani.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ