Aur pentru Andreea Ana la Campionatul European de Lupte de la Zagreb, categoria 55 kg

SPORT. Miercuri, Ana, campioana en titre a acestei categorii, a trecut în sferturile de finală de azera Elnura Mamadova, iar în semifinale a învins-o pe poloneza Katarzyna Krawczyk.
Ana a adus delegaţiei României prima medalie la Europenele de la Zagreb.
La ediţia din 2022, de la Budapesta, România a avut un bilanţ de patru medalii, una de aur, câştigată de Andreea Ana (cat. 55 kg), una de argint, prin Nicu Ojog (cat. 97 kg, greco-romane), şi două de bronz, Alina Vuc (cat. 55 kg) şi Kriszta Incze (cat. 65 kg).

Aur! Medalie de aur pentru România și pentru Ana Andreea Beatrice, la Campionatul European Seniori 2023!
Luptătoarea noastră scrie și rescrie pagini de istorie, cucerind al doilea titlu continental consecutiv pentru luptele feminine românești!
S-a cântat imnul României în Arena de la Zagreb pentru Ana Andreea Beatrice, care a învins-o cu 8-0 în finala mare a categoriei 55 kg, pe Erika Bognar (HUN).Cu lacrimi de fericire, cu certitudinea unui viitor de excepție deja confirmat, Ana Andreea Beatrice devine dublă campioană a Europei la Seniori pentru România!
Felicitări, Andreea! Felicitări antrenorilor Nikolai Stoyanov, Adina Popescu, Marin Filip, antrenorului descoperitor Oancea Marian, staff-ului medical, precum și tuturor celor care au contribuit la pregătirea și parcursul ei!
Vom reveni curând de la Zagreb cu festivitatea de premiere
“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Federației Române de Lupte.

Sursa G4media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare