AUTOSTRADA – Se montează pasajul rutier dintre Chețani și Luduș, circulația rutieră pe DN 15 va fi parțial închisă

0
368

LUCRĂRI. Circulaţia pe DN 15, între localităţile Cheţani şi Luduş, va fi închisă și parţial închisă (se va circula alternant, dirijată de piloți de circulație), joi, 6 septembrie 2018, între orele 7 şi 19. Motivul este se vor monta grinzi prefabricate din beton la un pasaj rutier de pe Autostrada Târgu Mureş – Câmpia Turzii.

 

Pentru scurte perioade de timp, în care vor fi efectiv montate grinzile, estimate de constructori la aproximativ 15 minute pentru fiecare grindă, traficul rutier va fi oprit în ambele sensuri ale drumului naţional, iar în restul perioadei circulaţia rutieră se va desfăşura în sistem alternant, fiind dirijată.

 

msnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ