AUTOSTRADA TRANSILVANIA – Începe construcția secțiunii Zimbor-Poarta Sălajului

0
31

TRANSPORTURI. Azi ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că a fost emis Ordinul de începere pentru construcția secțiunii Zimbor – Poarta Sălajului (12,24 km) din Autostrada Transilvania (A3).
 
Consorțiul UMB aparținând lui Dorinel Umbrărescu, est constructorul român care a câștigat contractul (semnat pe 1 iulie 2020 cu Asocierea Sa & Pe Construct – Spedition UMB – Tehnostrade) pentru proiectarea și execuția acestei secțiuni.
 
Finanțată prin PNRR, construcția are o valoare de 680,40 milioane de lei (fără TVA) și trebuie finalizată până în anul 2024 – 24 de luni.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ