Avatar: The Way of Water a depășit oficial pragul de 2 miliarde de dolari la box office

CINEMAGIA. În caz că nu știai, filmul James Cameron a fost deja un succes colosal și este în prezent al șaselea cel mai mare film din toate timpurile.

Dacă acest lucru nu a fost suficient de impresionant, regizorul este responsabil pentru trei dintre cele șase filme cu cele mai mari încasări care au depășit vreodată limita de două puncte.

La momentul scrierii, continuarea a câștigat 2.023.961.353 USD.

Titanic, care a câștigat 2,1 miliarde USD, este clasat pe locul trei, iar filmul original Avatar, care a câștigat 2,9 miliarde USD, este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

La începutul acestei luni, Avatar: The Way of Water a depășit Avengers: The Age of Ultron și Frozen 2 și a urcat pe locul 12 după ce a generat peste 1,4 miliarde USD la box office.

În ultimele câteva săptămâni, filmul a sărit încet pe scară, trecând în fața The Lion King, The Avengers, Furious 7 și Top Gun: Maverick.

Filmul a ajuns în cele din urmă în top șase după ce a eclipsat Spider-Man: No Way Home.

Doar pentru a pune lucrurile în perspectivă – filmul Spidey este cel mai mare film de supereroi solo al MCU – care a câștigat peste 1,9 miliarde USD la box office. Și continuă să urce.
Dar Cameron abia începe.

Franciza Avatar este acum în plină desfășurare, deoarece al treilea film din saga a fost în mare parte filmat, iar al patrulea a avut deja câteva scene filmate.

Regizorul a dezvăluit că al treilea film va arăta o latură mult mai întunecată a Pandorei.
„În primele filme, există exemple umane foarte negative și exemple Na’vi foarte pozitive”, a spus el.
„În Avatar 3 vom face invers. Vom explora și noi lumi, continuând în același timp povestea personajelor principale. Pot spune că ultimele părți vor fi cele mai bune.
„Ceilalți au fost o introducere, o modalitate de a pune masa înainte de a o servi”.

Și dacă vă întrebați, la ce ne putem aștepta pentru a patra tranșă?

În timp ce filmele anterioare au primit „pagini” de feedback din partea directorilor de studio, el a spus pentru Variety că Avatar 4 nu avea niciunul.
El a spus: „Când am predat scenariul pentru 4, directorul de studio, directorul de creație a filmelor, mi-a scris un e-mail care spunea: „Sfinte Sisoie.” Și i-am spus: „Ei bine, unde sunt notele?”
„Și ea a spus: „Acelea sunt notele”. Pentru că devine un fel de nebunie într-un mod bun, nu?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare