AVION CU MOTOR… Wizz Air aduce a 12-a aeronavă la baza din București

0
33

TRANSPORT. Transportatorul low-cost Wizz Air a anunțat luni, 25 iulie, că un Airbus A321neo s-a alăturat flotei sale în București. Este a 12-a aeronavă a companiei aeriene la baza locală, susținând operațiunile acesteia în România.
 

Compania a mai spus că noul Airbus A321neo este utilizat pe două rute noi. Astfel, avionul zboară spre Preveza-Aktion, Grecia începând din iulie și spre orașul italian Rimini din septembrie. Aceasta aduce la 55 numărul de rute low-cost disponibile de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, principalul București.
 

Wizz Air a mai spus că sosirea noii aeronave la baza din București îi susține angajamentul de a-și tripla dimensiunea flotei până la sfârșitul deceniului.
 

„Wizz Air are cel mai mare registru de comenzi cu peste 411 aeronave de ultimă generație din familia Airbus A320, ceea ce va permite companiei aeriene să își reducă în continuare amprenta asupra mediului cu 25% pe pasager-kilometru până în 2030”, se arată într-un comunicat de presa al companiei.
 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ