Balul Palatului, Ediția a VI-a: Dans, muzică, arhitectură și caritate

EVENIEMNT. Cu o combinație fermecătoare de dans, muzică, arhitectură și caritate, Balul Palatului se pregătește pentru a șasea ediție, programată să aibă loc vineri, 10 noiembrie 2023, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș.

Evenimentul promite un spectacol memorabil ce va include recitaluri susținute de artiști lirici de renume, demonstrații de dans de excepție și un moment mult așteptat – valsul pentru public. Un podium uriaș, instalat deasupra scaunelor sălii mari a Palatului Culturii, va găzdui această reprezentație impresionantă.

Balul Palatului se remarcă prin capacitatea sa de a îmbina arhitectura sublimă a locului, muzica elegantă, arta dansului și caritatea. În centrul atenției stau oamenii și munca lor, talentul și inspirația de a crea ceva frumos.

Evenimentul va avea loc în sala mare a Palatului Culturii Târgu Mureș, iar holul mare va fi gazda perfectă pentru socializarea invitaților. Balul Palatului, așa cum se întâmplă în fiecare an, are și o componentă importantă de caritate.

Mulțumită susținerii tuturor celor care au participat la prima ediție a Balului Palatului, inclusiv parteneri, sponsori și invitați, s-a realizat o importantă donație către Muzeul Județean Mureș. Acest act generos implică un tablou semnat de talentatul pictor Aurel Ciupe.

Programul Balului Palatului din 10 noiembrie 2023 începe la ora 18:30, când invitații vor fi primiți cu căldură în holul mare al Palatului Culturii. Cvartetul ArteMiss va încânta spectatorii cu muzica lor, pregătind atmosfera pentru spectacolul programat la ora 19:00 în sala mare a Palatului Culturii. Filarmonica de Stat Târgu-Mureș a pregătit un repertoriu bogat, inclusiv valsuri și polci celebre, sub bagheta dirijorului Pablo Boggiano.

Codul vestimentar pentru Balul Palatului variază în funcție de preferințe:
Pentru categoria “White Tie”, domnii sunt așteptați să poarte frac negru, pantaloni negri, pantofi negri, papion alb, vestă albă și cămașă albă cu guler papillon. Doamnele sunt încurajate să aleagă rochii de seară lungi, de orice culoare, până la podea.

În cazul “Black Tie”, ținuta pentru domni presupune smoching negru, pantaloni negri, pantofi negri, papion negru și cămașă albă cu guler papillon.

Invitații la Balul Palatului vor fi întâmpinați cu un pahar de vin pentru a marca începerea evenimentului.

Programul evenimentului este structurat astfel:

18:30 – Primirea invitaților
19:00 – Partea I, care include momentul Orchestrei Filarmonicii de Stat Târgu Mureș sub conducerea dirijorului Pablo Boggiano, ceremonia de deschidere, demonstrații de dans susținute de dansatorii de la clubul Dance Art și o pauză de socializare.
20:15 – Partea a II-a, cu un alt moment al Orchestrei Filarmonicii de Stat Târgu Mureș, un duet de excepție susținut de soprana Cristina Vlaicu și tenorul Tibor Nemes, un moment dedicat donației și o nouă pauză de socializare.
21:00 – Partea a III-a, care va include o demonstrație de dans a seniorilor de la Clubul Dance Art și un program de dans pentru toți invitații, în acompaniamentul Orchestrei Filarmonicii de Stat Târgu Mureș.

Accesul la Balul Palatului 2023 este gratuit, dar condiționat de o rezervare prealabilă. Puteți rezerva locul la adresa de e-mail balulpalatului@yahoo.com sau pe WhatsApp la numărul 0737009977.
Accesul este permis în limita locurilor disponibile, deci nu ezitați să vă rezervați locul pentru o seară memorabilă în cadrul acestui eveniment prestigios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare