Banca Națională a României alocă 2,21 milioane de lei pentru servicii de mentenanță și suport pentru serverele HP într-un contract de 36 de luni

ANUNȚ. Banca Națională a României (BNR) a anunțat alocarea a 2,21 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de mentenanță și suport destinate serverelor HP. Contractul se va derula pe o perioadă de 36 de luni și a fost anunțat în cadrul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Conform anunțului oficial, “Obiectul contractului constă în furnizarea de servicii de suport și mentenanță pentru echipamentele HP din infrastructura informatică a Băncii Naționale a României.”

Atribuirea contractului se va realiza printr-o licitație deschisă, cu criteriul de selecție bazat pe cel mai bun raport calitate-preț. Data limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilită pentru 12 decembrie 2023, până la ora 15:00.

Potrivit cerințelor anunțului, furnizorii trebuie să demonstreze că au furnizat servicii similare de suport tehnic pentru echipamentele Hewlett Packard Enterprise, indiferent de configurație, în ultimii trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare